5 стъпки за перфектен тен

AVON слунцезащитни продукти и продукти за красив тен

Хубавият тен определено изглежда секси и те кара да се чувстваш по-уверена. Но слънцето може да бъде опасно, а изкуственият тен понякога може да направи кожата ти оранжева или на петна. Как да се сдобиеш с красив бронзов загар без да навредиш на кожата си или да изглежда изкуствено?

AVON има всичко, което ти е нужно, за да се наслаждаваш на слънцето без опасност от увреждане на кожата и тя да бъде обляна от слънчев блясък!
Стъпка 1: Ексфолиране
Втрий ексфолианта за тяло Senses Lagoon върху кожата си, за да отстраниш нежно мъртвите клетки. Когато кожата ти е свежа и обновена, ще избегнеш неравномерния тен на петна и ще предотвратиш натрупването на всякакви автобронзиращи лосиони.
Съвет: винаги ексфолирай с топла вана или душ. Това ще омекоти кожата и  ще направи ексфолиацията по-лесна и ефикасна.
Стъпка 2 - Защита
AVON предлага слънцезащитни продукти, от които можеш да избереш правилния за типа на кожата и възрастта ти, за да те дари с естествен тен без излагането на слънце да ти навреди. Нанеси слънцезащитния лосион с SPF 25 равномерно и леко, като по този начин ще избегнеш изгаряне и постепенно ще придобиеш дълготраен и равномерен тен.
Съвет: винаги носи слънчеви очила - не само, че ще изглеждаш добре, но и ще предпазиш очите си и кожата около тях, а те са силно податливи на вредното въздействие на слънцето.
Стъпка 3 - Подхранване
Използвай охлаждащ лосион за след слънце с витамин С. Той е специално създаден за употреба след слънце и възстановява загубеното ниво на хидратация след излагане на слънце,
предотвратява лющене и пъпки.
Сет: когато излагаш кожата си на слънце, порите се разтварят и това може да остави петна, но охлаждащият лосион за след слънце затваря порите, като дарява кожата със здравословен блясък.
Стъпка 4 - Хидратиране
Най-честата причина за неравномерен тен е суха кожа, така че масажирай със спрей-олио с ценни минерали и злато Skin So Soft, което добавя блясък на кожата и прави естествения тен равномерен.
Съвет: блестящото спрей-олио за тяло дарява кожата с хидратация и бляскав ефект и трябва да се нанася върху цялото тяло.
Стъпка 5 - Завършек на тена
За да бъде тенът естествен, е необходимо излагането на слънце да е постепенно, за да постигнетш желания бронзов загар. Нанеси хидратиращ автобронзиращ лосион за тяло и лице нежно върху кожата, но не втривай. Просто го остави да подейства за няколко часа, за да може да подобри естествения тен, като направи кожата ти с един нюанс по-тъмна.
Съвет: за да подобриш блясъка на кожата си, нанеси бронзираща пудра AVON GLOW върху скулите и челото си. това придава контур на лицето ти и здравословен блясък.
Открий всички нужни продукти за красивия ти тен на страниците на AVON Каталог и ги поръчай от формата за он-лайн поръчка.

 




Публикувай коментар

!-- #footer -->